Följ våra författare

augusti 07, 2017

Är du en av alla oss som älskar att läsa böcker? Som inte hinner läsa så mycket som vi vill? Har du svårt att få tid att krypa upp i soffan och försjunka i en riktigt bra bok? Då är Bokmalens ReadTreat något för dig. En hel helg fylld av läslyx! 

Eller så kanske en Stor Bokcirkelträff en helt vanlig tisdagskväll är precis vad du behöver. Vår och höst arrangerar jag flera stycken - kom och var med!


Genom åren har vi haft många författare på besök på ReadTreater och Stora Bokcirkelträffar. Alla har varit intressanta, trevliga och produktiva, och vi följer dem med och deras böcker. Här kommer en liten uppdatering:

Göran Redin - Hittills har tre delar i Lövbergaserien om Sverige under stormaktstiden kommit ut och Göran sitter som bäst och filar på manus till den fjärde delen som ska komma ut till Bokmässan i höst.

Leffe Grimwalker (fd Delo) - Precis i dagarna kom del två i TickTack ut på Storytel Orginial. Äntligen ska vi få veta hur det går för Nico, Ellen, Goran, Bambi och de andra.

Anne Liljeroth -

Ingrid Elfberg - Skriver för fullt på en ny bok just nu. Arbetsnamnet är "Lilla dockan" enligt hemsidan. Vi väntar med spänning.

Niklas Lindroth -

Nina Larsdotter (numera Cronee) - Har pausat eller kanske lagt författarkarriären på hyllan. Vi får se.

Christina Larsson -

Birgitta Bergin - Är väldigt produktiv och i maj kommer en ny bok om Elsa och Thore, Något du inte vet att jag vet. Här vankas värme, romantik och lite svart humor.

Olséni och Hansen -

Maria Gustavsdotter - Kom precis ut med Den gyllene hårnålen och förbjuden kärlek på Vasas tid. Härligt!

Åsa Bonelli -

Gustavsson och Kant -

Katarina Bivald -

Peo Bengtsson -

Dag Öhrlund - En väldigt produktiv herre som serverar oss den näst sista boken om Silfverbielke nu i vår och lagom till bokmässan kommer en ny bok om kommissarie Truut.

Josefin Lindén -

Maria Ernestam -

Varg Gyllander -

Simona Ahrnstedt - Det går bra för vår Queen of Romance men böcker i flera länder. Hon sitter som bäst och skriver på en ny. Såg jag inte ett inlägg om att den ska komma i oktober?

Tomas Erisson - Omgiven av idioter är en veritabel succé och nu är uppföljaren Omgiven av psykopater på väg.

Görrel Espelund -

Caroline Grimwalker (fd L Jensen) -

Ingrid Hedström -

Tom Svensson - Tom fortsätter sitt viktiga arbete för att göra oss uppmärksamma på hoten mot världens djur. Nu senast med boken Vid vägs ände som blev årets Pandabok 2016. Och jag vet att mer är på gång.


Inga kommentarer:

Använder Blogger.