ORDBÄVNING - Skrivarkursen med det lilla extra

Nu är det dags för dig att vässa skrivandet och slipa till såväl texter som marknadsföring.

Sista helgen i november gnuggar vi hjärnorna med 15 lektionspass, skrivövningar, feedback, textdiskussioner, 15 min personlig rådgivning med coachen och den ack så viktiga marknadsföringen av ditt författarskap.
Dessutom finns möjlighet att boka på extra enskilda rådgivande samtal. 

Vi jobbar med baksidestexter, karaktärsbeskrivningar, säljande titlar, cliffhangers, författarpresentation och en hel del annat tankeväckande och användbart.

Allt detta och mer där till får du under höstens matnyttigaste skrivarkurs.

*

Vi har tagit till oss feedbacken från tidigare skrivarkurser och vidareutvecklar nu konceptet. Ett starkt önskemål från tidigare deltagare har varit paket med boende och allt inräknat så den här gången håller vi till på fina Bohusgården - hotellet med Uddevallas vackraste utsikt.

Förutom ett späckat kursprogram ingår allt (utom vin till maten); 
boende i enkelrum, frukost, fika, mat, middag på kvällarna och även tillgång till SPA med gym. 
Den morgonpigga kan kicka igång hjärnan på gymmet för att sedan varva ner i bastu eller bubbelpool på kvällen. 
*
Dag Öhrlund
med författarhunden Sigge

Kursledare är 
Dag Öhrlund - en av Sveriges mest etablerade författare som flera gånger nominerats till litterära priser. Dag har skrivit 30-talet egna böcker och deltagit i ytterligare 32. Som journalist och författare har han skrivit tusentals artiklar, tagit en miljon bilder och blivit publicerad i över 30 länder.   

Med sin gedigna erfarenhet av hur man berättar en historia coachar Dag oss i hur du gör dina karaktärer mer intressanta och om hur du skapar en dialog som alla vill läsa. Teori varvas med snabba, roliga och lärorika skrivövningar.  

Marknadsföringspassen leds av 
Jenny Magnusson som jobbat med marknadsföring i snart tjugo år och på senare år särskilt med fokus på sociala media och digitala plattformar. Jenny har också studerat och tipsar om hur man som författare marknadsför sig i utlandet. 


*

Tid: Kursen hålls den 24 - 26 november 2017 på Bohusgården i Uddevalla. 
Anmälan
 görs till tentaclewords@gmail.com och registreras när den fakturerade anmälningsavgiften på 1.500 kr är betald. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Slutbetalning av resterande kursavgift på 5.750 kr ska vara betald senast 18 november 2017. 

Total kursavgift ink moms är 7.250 kr. Anmälan är bindande. 

I kursavgiften ingår förutom själva kursen boende i enkelrum, frukost, lunch, fika, middag på kvällarna, fika och frukt samt tillgång till hotellet SPA avdelning och gym.  

För att kursen ska genomföras krävs minst åtta deltagare. 

Resa
 ordnar kursdeltagarna själva. 

Missa inte detta unika tillfälle att göra din historia starkare samtidigt som du får komma bort och fokusera på skrivandet tillsammans med andra med samma intresse (många deltagare kommer tillbaka kurs efter kurs). Det avslappnade umgänget i pauserna och på kvällarna har lett till att många har fått nya vänner för livet.  


Se tidigare kursdeltagares omdömen här: 
http://www.ohrlund.se/omdomen-fran-kursdeltagarna/


För mer information och frågor kontakta: tentaclewords@gmail.com

Kommentarer

Populära inlägg